Skip to content

Bonna Nikki

10mei21:0022:00Bonna Nikki

Bonna Nikki

Informatie

BONNA NIKKI is de naam die singer/songwriter Samuel Prins heeft gekozen voor zijn soloproject. De naam betekent ‘geboren in Nikki’ en refereert aan zijn jeugd die hij heeft doorgebracht in de stad Nikki, Benin (West-Afrika), waar zijn interesse voor muziek is geboren.BONNA NIKKI neemt je mee in zijn levensavontuur door Indie/Pop te mengen met vrolijke, door Afro-Pop geïnspireerde klanken. Geïnspireerd door zijn multiculturele achtergrond, verrijkt Bonna Nikki zijn muziek met een levendige mix van ritmes, melodieën en oprechte verhalen. Hij verkent thema’s als liefde, identiteit en zelfexpressie en neemt je graag mee op zijn muzikale reis.

Instagram: @bonnanikkimusic

Daarna om 22:00 uur: Dixi’s

Dixi’s Amersfoort is een bluesrockband uit Amersfoort, ontstaan eind jaren 80 onder de toenmalige naam Dickies. De band is voortgekomen uit de bands Wells Fargo en Attila, met toen Dirk Kollen (Wells Fargo, Blackstreet Blues) op bas, Herbie Vanderloo (Wells Fargo, Attila) op gitaar en Willem Michels op drums. Dit “side” project heeft menig podium gezien en dat heeft uiteraard veel plezier opgeleverd. Na het veel te vroeg overlijden van Willem in juli 2020 is Arne ten Hoedt (Minas Tirith, Virtual, Dipswitch) gevraagd om zijn plek in te nemen op de drums. Hij voelde zich zeer geëerd en heeft de taak van Willem in volle overtuiging voortgezet.

Al na enkele maanden was de band klaar om de Rock Studio Beekbergen in te gaan om daar samen met producer Kris ten Hoedt het debuutalbum “Kenjedit?!” op te nemen. Omdat er al een Dickies bestaat, is de naam van de band veranderd naar Dixi’s! Hierover geen commentaar, hahaha! Dit album is in eigen beheer uitgebracht in december 2020 en is uiteraard nog steeds verkrijgbaar! De band staat te popelen om op te treden, maar door Covid-19 is dit zo goed als onmogelijk. Mede daardoor heeft de band genoeg tijd gehad om in juli 2021 ook de tweede cd, “Ajeto!!!,” op te nemen. Deze is ook geproduceerd met Kris in de Rockstudio Beekbergen. Op deze cd staan ook 3 zelfgeschreven nummers en is verkrijgbaar vanaf oktober 2021!

Zodra het weer mogelijk is, zal de band, met inmiddels 2 albums op zak, het podium weer beklimmen om hun vunzige, ruige, vuige, on-acid bluesrock aan jullie voor te schotelen. Denk aan nummers van Free, Gov’t Mule, Foreigner, BBM, Cream, etc. Deze doorgewinterde muzikanten weten hoe een show moet zijn, dus zorg ervoor dat je erbij bent! En koop dan ook gelijk maar een cd’tje als je er toch bent! Of beter nog, allebei! Wij moeten ook eten, hahahahahaha. Wij van Dixi’s groeten u. Ajeto, and see you on the road! Cheers!!!

Facebook: @dixisamersfoort

Nooit meer een live optreden missen in onze Saloon?

We sturen maandelijks een nieuwsbrief met de agenda! Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven.

more

Tijd

(Vrijdag) 21:00 - 22:00