Skip to content

Kerstplantsoen

21dec16:0023:00KerstplantsoenLive optreden

Informatie

GLÜHWEIN, WINTERFOODS EN LIVE MUZIEK

Van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 december wordt onze achtertuin weer omgetoverd tot een kleinschalig festival in kerstsferen! Samen met onze buurtjes van Long John’s Pub & Hotel zorgen we voor een onvergetelijke kerst- of eindejaarsborrel voor jou en je vrienden, familie of collega’s.

Warm je lekker op aan de glühwein en winterfoods en blehr mee bij de muziekbingo en de live kerstmuziek. Eén ding is zeker: het beloven weer drie fantastische dagen te worden die je echt niet wilt missen!

AFTERMOVIE 2022

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar!

MUZIEKPROGRAMMA

DONDERDAG 21 DECEMBER

The Bingo Band (20:00 – 23:00 uur)

Zing jij altijd mee met bekende guilty pleasures? En raad jij vliegensvlug welke artiest bij een hit hoort? Zing en dans mee met de live gespeelde liedjes van The Bingo Band en streep de hits rechtstreeks van je bingokaart. Er zijn bonte prijzen te winnen, maar heb je een valse bingo? Dan zijn het podium en de microfoon voor jou!

DIT EVENT IS HELAAS UITVERKOCHT

Wil je niet meedoen met de bingo maar gewoon komen borrelen en eten? Dat kan, maar wegens de capaciteit en veiligheid vragen we je om 19:30 uur om het plantsoen te verlaten. Je kunt dan eventueel je borrel vervolgen in Long John’s Pub of in de Boothill Saloon.

VRIJDAG 22 & ZATERDAG 23 DECEMBER

Big Daddies (van 17:00 – 20:00 uur)

Met gouden vinylplaten die in ons DNA gegrift staan, van funk, rock, blues tot 70s, draaien de Big Daddies de kerstballen van de boom. Stilstaan is geen optie en er is glühwein genoeg om die voetjes wat losser te maken!

No Silent Night (20:00 – 23:00 uur)

“The most wonderful time of the year”, dat wordt het pas echt met deze kerstband! Dit jaar zien we vijf nieuwe, maar toch bekende koppies op het podium tijdens de No Silent Night. Onze eigenste Kike speelt namelijk samen met Adura, Ivar, Denzel en Gino de meest iconische kerstnummers. Wel met een eigen twist natuurlijk, zoals we van ze gewend zijn.

Toegang en tickets

Een ticket voor de muziekbingo op 21 december kost €15 euro en is te koop via https://bingoband.nl/event/kerstplantsoen-21-december/.

Op vrijdag en zaterdag is de toegang gratis, maar kom wel op tijd, want vol = vol!

Nóg meer Kerst…

KERSTAVOND | FOUTE KERSTTRUIENBORREL

Na drie dagen feest op het Kerstplantsoen houden ze in Long John’s Pub het Kerstgevoel nog even vast met een Foute Kersttruienborrel! Dus stof die foute kersttrui af, duik in je kerstversieringen en haal je meest foute exemplaar van zolder, want dit is je gouden ticket tot een avondje lachen, dansen en… Zingen! Als je geen foute kersttrui aan hebt, is de microfoon namelijk voor jou.

Je hebt geen ticket nodig en toegang is gratis.

Kerstkaraoke

TWEEDE KERSTDAG | KERSTKARAOKE

Lang genoeg aan tafel gezeten met tante Sjaan? Of is de drank op en zitten jullie genoeg in de olie voor het jaarlijkse Kerstduet? 

Op Tweede Kerstdag om 22:00 uur sluiten we bij de Boothill Saloon traditiegetrouw de Kerstperiode af met hun beroemde Kerstkaraoke! Hét moment van het jaar om jouw plek op het podium in te nemen voor een verpletterende show (hoe je dit interpreteert is aan jou). Kom in je glitterpak of foute kersttrui, smeer je stembanden met glühwein, en nodig al je vrienden, vriendinnen, achterburen en familie uit – The stage is all yours!

En reken maar dat we alle kerstknallers weer in huis hebben; van John Lennon tot Mariah – All you want for Karaoke Christmas is in the Boothill Saloon.

Toegang is gratis en je hebt geen ticket nodig.

more

Tijd

(Donderdag) 16:00 - 23:00

Locatie

Krankeledenplantsoen

Krankeledenstraat, 3811 BN Amersfoort