Ga naar hoofdinhoud

Eyecloser

10mar21:0023:30EyecloserLive optreden

Eyecloser

Informatie

 Klik hier om Eyecloser in je agenda te zetten! 

‘You were one step away, now you’re one step closer.’

Sluit je ogen en betreed de wereld van Eyecloser. Waar we de frustraties van het leven samen vieren met een kleurrijke rockshow met vette riffs en frisse melodieën, gespeeld door een jonge, hongerige band.

Eyecloser ontstond in de lockdown, en nam tegen het eind van de laatste coronawinter haar debuut-EP op. In een opslagruimte op een industrieterrein in Heerhugowaard werd de EP, getiteld ‘Mr. Banker’, door de band zelf opgenomen. 

“Verrassend genoeg hebben we weinig gehoord van de buren, hoewel er één keer politie aan de deur kwam. Toen bleek dat één van de buren had gebeld, of er iemand al twee uur in psychose was verderop. We waren backing vocals aan het opnemen voor het nummer Say It Again.” 

Het kleine jaar dat ze eindelijk los mochten hebben ze goed benut, door met zo’n 35 optredens hun kleurrijke, energieke liveshow te ontwikkelen. Met het Alkmaarse talentontwikkelingsproject Zondeval Live zetten ze hun eerste stappen samen op het podium, van daaruit veroverden ze plekken op festivals als Young Art, Taverne Open Air en Mixtream, en stonden ze in zalen als Manifesto en Victorie. 

Op 10 maart komen ze naar de Boothill Saloon om naast de nummers van de EP, ook nieuw materiaal te laten horen. 

Luister naar Leave It: https://ditto.fm/leave-it-eyecloser

Website: https://eyecloser.com/

Instagram: https://www.instagram.com/eyecloserofficial/

“Laten we de frustraties van het leven samen vieren!”

more

Tijd

(Vrijdag) 21:00 - 23:30

Locatie

Krankeledenplantsoen

Krankeledenstraat, 3811 BN Amersfoort