Skip to content

Box of Kings LIVE

24mei22:0023:30Box of Kings LIVE

Box of Kings (Photo by Danny van den Berg)

Informatie

“We zijn ongelofelijk trots op het eindresultaat, en kunnen niet
wachten om het aan iedereen te laten horen.”

Box of Kings is eind 2018 opgericht door Jeroen Doppen en Chris Hordijk. In 2019 brachten zij hun debuut EP ‘Symphony of Superficiality’ uit en deze kon op maar liefst 3 nominaties rekenen bij de 3voor12Gelderland Awards in de categorieën Beste Nieuwkomer, Beste Live-act en Beste Album. De band bracht in 2020 de EP !Live! uit, waarop goed te horen is waar Box of Kings voor staat: rauwe seventies rock met catchy melodieën.

De recent uitgebrachte singles ‘Avalon’, ‘Smoke on the Horizon’ en ‘Molly, My Dear’ zijn inmiddels al te horen geweest op nationale zenders als Arrow Classic Rock en Kink en ook buiten de landsgrenzen groeit de aandacht in rap tempo. Box of Kings brengt eind 2022 hun eerste volledige album uit.
“We hebben de afgelopen tijd veel plezier en energie gestopt in het maken van dit album en konden er onze gedachten en onze emoties in kwijt. We zijn ongelofelijk trots op het eindresultaat en kunnen niet wachten om het aan iedereen te laten horen.”

Voorprogramma: Kultjurloop

Kultjurloop is dé culturele kroegentocht in Amersfoort voor jonge creatievelingen. Bij de Boothill Saloon komen de volgende twee opkomende talenten optreden:

20.00-20.30 Slippin’ Jimmy
21.15-21.45 Sweet Sparkling Cider

Nooit meer een live optreden missen in onze Saloon?

We sturen maandelijks een nieuwsbrief met de agenda! Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven.

more

Tijd

(Vrijdag) 22:00 - 23:30